Blå himlafenomen-kullen


SE*Jungle Breeze´s första Neva Masquerade kull. SE*Blue Eyed Star's Birger är pappa till denna fantastiska kull, en snygg och trevlig hane som är väl hälsotestad och har lämnat en del utställningsmeriterade katter efter sig. Länk till provparning i SVERAK och provparning i Pawpeds där man kan läsa mer. 

  Tre tjejer och två killar födda den 28 oktober, där är blå solida. Två av tjejerna har lite vitfläck som pappa Birger. Det blir ett Blå himlafenom-tema på denna kullen dels som en liten hyllning till det blå solida, men även som en liten spinn på pappans stamnamn.

Stort tack till Jeanette får lånet av fina Birger!


Bildspelet nedan är på föräldrarna.

Zelda3
Zelda
Zelda
Zelda
Birger
Birger

Blue Halo

Hampus
Hampus
Hampus
Hampus
Hampus
Hampus

FLYTTAT

En blåmaskad solid kille utan vitt med lite mörkare ton i pälsen. En  nyfiken, supersocial och busig kille som är lite mindre och troligen inte blir så stor.

Blue Moon

Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa
Moa

FLYTTAT

En solid blåmaskad tjej med ljus päls, utan vitfläck. Social och trevlig, lite av en upptäckare som är bland de första att kolla in nya saker. Kommer gärna och myser i soffan. Vill gärna ha sällskap av en aktiv kompis.

Blue Thunder

Thure
Thure
Thure
Thure
Thure
Thure

FLYTTAT

En nyfiken, social och trygg kille som vill vara med där det händer. En riktig upptäckare som är först ut att testa nya saker. Störst i kullen med fin maskning och största fluffet. 

Blue Sky

Sky
Sky
Sky
Sky
Sky
Sky

FODERVÄRD

Social och trevlig, supermysig solid blåmaskad tjej med lite vitt på tassarna. Just nu min bästis som följer mig som en liten hund härhemma. Gillar helheten hos henne, denna tjejen stannar i avel boende hos fodervärd i Lindesberg.

Blue Star

Siri
Siri
Siri
Siri
Sir
Siri
Siri
Siri
Siri

FLYTTAT

Den största tjejen i kullen som även har största mängden vitfläck. Så tassar samt ena morrhårskudden är vita. Supermysig, social och trygg tjej som gärna kryper upp i famnen och gosar. Kommer och möter i dörren när man kommer hem.